Meclis Canlı

DİSK Genel Başkanı Kani Beko’dan Başkan Gürün’e Ziyaret


15.05.2015

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Disk Genel-İş Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

DİSK Genel İş Başkanı Kani Beko, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaretinde, Türkiye genelinde işçilerin hakları, birlik ve beraberliği için mücadele ettiklerini söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e bugüne kadar işçilerin sendikal haklarını koruduğu için teşekkür etti. 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Türkiye genelinde emeklerinin karşılığı için mücadele eden işçilerin, emekçilerin yanlarında olan sendikalara büyük sorumluluk düştüğünü, birlik ve beraberlik içinde herkesin hakkını savunması gerektiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “DİSK Genel Başkanı Kani Beko’ya ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde bütün işçilerimizin emeklerinin karşılığını alması ve sendikal haklara sahip olması için gösterdikleri mücadele için de kutluyorum.” dedi.