“Dilinizi Eşek Arısı Soksun” Gösterisi İlgi Gördü

17.09.2018

Metin Uca’nın üç ilçede sergilediği tek kişilik gösterisi “Dilinizi Eşek Arısı Soksun” izleyicilerin beğenisini kazandı.

Ünlü gazeteci ve televizyon programcısı Metin Uca, geçmişten günümüze Türkçe’nin iletişimdeki yolculuğunu ele aldığı “Dilinizi Eşek Arısı Soksun” gösterisini Muğla’da sergiledi. Gazete ve televizyon ekranlarındaki; spor, magazin, gündelik hayat ve tarihten örneklerle iletişim öyküsünü güncel ve güldüren bir şekilde ele alındığı gösteri Menteşe, Milas ve Fethiye’de izleyicilerin beğenisini kazandı.

Menteşe’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi, Milas’ta Milas Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da ve Fethiye’de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösteriye yoğun katılım oldu.