Meclis Canlı

Dev Yatırım İçin Halk Oylaması Başladı


25.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği 42 Milyon 810 Bin TL’lik yatırımın ismi için halk oylaması başladı. Oylama 30 Haziran’da son bulacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayında temelini attığı ve bölgeye kazandıracağı önemli yatırımların başında gelen sosyal yaşam merkezi için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Vatandaşların bir çok aktiviteyi gerçekleştirme imkânı bulacağı, İçerisinde çok amaçlı olarak kullanılabilen düğün salonları, kreş, atölyeler, spor salonları, dijital kütüphane, kafeterya, seminer ile sergi salonlarını barındıracak olan yaşam merkezinin yıl sonunda hizmete açılması hedefleniyor.

Sosyal yaşam merkezinde çalışmalar devam ederken bir diğer taraftan da isim arayışı sürüyor. Mart ayından itibaren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne sosyal medya, mail ve diğer yollarla çeşitli isim önerilerinde bulundu. Bu isimler arasında en çok yollanan 6 isim arasında oylama yapılacak.

İlk beş sırada yer alan isimler ise şöyle;

-Atakent Çağdaş Yaşam Merkezi

-Atatürk Çağdaş Yaşam Merkezi

-İsmet İnönü Çağdaşl Yaşam Merkezi

-KARYA Çağdaş Yaşam Merkezi

-Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi

-Ünal Türkeş Çağdaş Yaşam Merkezi

Belirlenen altı isimden hangisinin tesise verileceği ise anket ile belirlenecek. Vatandaşlar Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Facebook sayfası üzerinden yapılacak olan ankete oy vererek tesisin ismini belirleyecek. Anket 30 Haziran’da sona erecek.