Denizli KUDEB Ekibi Büyükşehir’i Ziyaret Etti

19.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı KUDEB Şube Müdürlüğü’nü Denizli Büyükşehir Belediyesi KUDEB ekibi ziyaret etti.

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal’ı makamında ziyaret eden ekip daha sonra KUDEB Şube Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi KUDEB Şube Müdürlüğü tarafından yeni kurulmakta olan Denizli Büyükşehir Belediyesi KUDEB ekibine çalışma yönetmeliği ve çalışma şekli, basit onarım ve restorasyon esasları konusunda bilgi verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Denizli Büyükşehir Belediyesi KUDEB ekiplerinin ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Bu ziyaretler ile çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunabiliyoruz.”