Datça’da Eski Trafik Işıkları Yenilendi

04.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, eski trafik ışıklarını gelişen teknolojiye uyumlu yeni nesil trafik ışıkları ile değiştirmeye devam ediyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, daha önce Marmaris, Milas ve Ortaca İlçelerindeki sinyalize kavşaklarda yapılan yenileme çalışmalarına Datça İlçesinde de devam ediyor. Ekipler, Muğla ili genelinde trafik sinyalizasyonunda kullanılan akkor flamanlı oto ve yaya lambalarını, daha az elektrik tüketen uzun ömürlü LED'li sinyal grupları ile yeniliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa Konu İle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ortaca İlçemizde sinyal grupları eski olan Jandarma Kavşağının trafik ışıklarını yenileme işlemleri tamamladık. Muğla genelinde ki sinyalize kavşaklarda bakım ve yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.”