Meclis Canlı

Dalaman’ın 3 mahallesinde asfaltlama çalışması tamamlandı


26.07.2018

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına başlayan Muğla Büyükşehir Belediye ekipleri, Dalaman ilçesinin 3 Mahallesinde yaklaşık 6 kilometrelik 2. Kat sathi kaplama çalışmalarını tamamladı.

Yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi 2018 yılında yapacağı 268 kilometre yol çalışmasına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hafta başı itibariyle Dalaman ilçesinde başladıkları asfaltlama çalışmalarında 6 kilometre uzunluğunda 2. Kat sathi kaplama çalışması yaptı. Ekipler, Sabunlu Mahallesinde 2 kilometre, Kavacık Mahallesinde 1,2 kilometre ve Bozbel Mahallesinde de 3 kilometre 2. Kat sathi kaplama çalışması yaparak 3 mahallenin yollarındaki çalışmaları tamamladı.

“Güvenli ve Modern Yollar” sloganıyla başlattığı asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Cuma günü itibariyle Seydikemer İlçesi Bayır-Çökek-Dere grup yolunda 25 kilometre uzunluğunda 2. Kat sathi kaplama çalışmalarına başlayacak.

Yaklaşık olarak bir hafta sürecek olan çalışmaların ardından önem sırasına ve iş programına göre diğer mahallelerin asfaltlama çalışmaları devam edecek.