Meclis Canlı

Dalaman’da 32 Milyonluk yatırımlar tamamlanmak üzere


08.11.2022


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Dalaman ilçesinde başlattığı 32 Milyon TL’lik alt ve üst yapı yatırımında sona yaklaşıldı. Çalışmalar kapsamında Turgutreis, Mimar Sinan, Seyfettin İnce, Cengiz Topel caddelerinde yol, parke kaplama ve yağmur suyu çalışmaları tamamlandı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dalaman’da başlatılan Turgutreis, Mimar Sinan, Seyfettin İnce, Cengiz Topel ve diğer bazı sokaklarda devam eden 32 Milyon TL’lik altyapı, yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere.

 

Turgutreis Caddesine 2. Kat Asfalt Dökülecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından Dalaman’da başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında Turgutreis Caddesinde 760 metre uzunluğundaki yağmur suyu alt yapı çalışması tamamlandı. Cadde üzerinde yol çalışması başlatılırken asfaltın ilk katı dökümü gerçekleştirildi. Caddede yağmur suyu ızgara bağlantıları, içme suyu ve Türk Telekom abone bağlantı borularının imalatları da tamamlandı.

 

Parke Kaplamaları Tamamlandı

Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları kapsamında Dalaman’da Cengiz Topel ve Mimar Sinan Caddelerinde yağmur suyu altyapı imalatları, parke kaplama, yağmur suyu ızgara çalışmaları ile dolgu çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplamda Turgutreis Caddesi’nde 1100 metre, Seyfettin İnce Caddesi’nde 1900 metre, 14. Sokakta 370 metre, Mimar Sinan Caddesi’nde 340 metre, Cengiz Topel Caddesi’nde 320 metre olmak üzere 4 bin 30 metre yol çalışması gerçekleştirilecek.