Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Tüm Hızıyla Sürüyor

19.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Kurum ve Kurumlar arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası tüm hızıyla sürüyor.

Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın organizasyonu olan turnuva 29 Eylül’de başladı. Yoğun katılımın olduğu voleybol turnuvasında bu güne kadar toplam 23 müsabaka oynandı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan müsabakalar izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. 29 Ekim’de yapılacak final müsabakaları ile turnuva sona erecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tüm kamu kurumları  arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, sportif faaliyetleri teşvik etmek için düzenlediğimiz voleybol turnuvası nefes kesen maçlara sahne oluyor. Katılan tüm takımlara teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”