Çok Amaçlı Salonda Düğün, Toplantı ve Organizasyon Rezervasyonları Başlıyor

25.08.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ancak COVİD-19 nedeniyle hizmete açılmayan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi çok amaçlı salonu, 1 Eylül tarihinde hizmete giriyor. Çok amaçlı salonda her türlü düğün, nişan, sünnet, kongre, toplantı organizasyonları ve etkinlikler yapılabilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 43 milyon liraya tamamlanan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan çok amaçlı salon 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren hizmete başlıyor. Çok amaçlı salonda 1375 m²  etkinlik alanı ve 158 m² mutfak kullanım alanı bulunuyor.

Salonun 1000 Kişilik Kapasitesi Bulunuyor

1000 kişilik kapasitesi bulunan salonda akustik duvar panelleri, gelin, damat ve orkestra odaları bulunuyor. Salonda, her türlü düğün, nişan, sünnet, kongre, toplantı organizasyonları ve etkinlikler yapılabilecek. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan çok amaçlı salondan faydalanmak isteyenler rezervasyon için 0552 820 48 03 nolu telefondan irtibat kurabilecek.