Meclis Canlı

Çocuklar Yalvaç Ural’la Buluşuyor


16.11.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle çocuklar Yalvaç Ural’la bir araya gelecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı çocuk edebiyatının öncü isimlerinden olan Yalvaç Ural’ı çocuklarla buluşturuyor. Yalvaç Ural 22 Kasım Salı günü 10.30’da Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde, 23 Kasım Çarşamba günü ise Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda 10.30’da söyleşi ve imza gününü gerçekleştirecek.

“Çocuklarımıza okuma alışkanlığını kazandırmaya çalışıyoruz”

Yapılacak olan etkinlikle ilgili bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanı Ali Zağlı; “Kitap okuyan bireylerin hem bireysel hem de toplumsal olarak daha donanımlı ve verimli olduğuna inanıyoruz. Etkinliğimizin amacı da kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılmasına bir nebzede olsa katkı sağlamak. Yalvaç Ural, gerek ülkemizde gerekse dünyada çocuk edebiyatı alanında çok saygın ve üretken bir yazarımız. Böylesi değerli bir sanatçımızı şehrimizde ağırlamaktan ve çocuklarımızla buluşturmaktan mutluluk duyacağız.” İfadelerini kullandı.