Meclis Canlı

Çocuklar Şenlikte Bayramı Doyasıya Yaşadı


24.04.2017

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar gönüllerince eğlenerek bayramı yaşadılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Günler öncesinden hazırlıkları tamamlanan ve sosyo-kültürel alanda yapılan etkinliğe çok sayıda çocuk katıldı.  Şenlikte geleneksel oyunların yanında, origami, dev jenga, mini golf, balık tutma, minion devirme, zıp zıp, kaydırak, angry birds gibi oyunlarla birbirleriyle yarışırken, boyama alanlarında ise iç dünyalarını renklere döktüler.

Etkinlikte çizgi film karakterleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar, sahne oyunları ve müzikler ile gönüllerince eğlendiler.

Spor yaparak kutladılar

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tenis, taekwondo, satranç ve voleybol turnuvalarıyla da bayramı kutlayan çocuklar, hem spor yapıp hem de eğleniyorlar. Önümüzdeki günlerde sürecek turnuvalarla da bayram kutlamaları devam edecek.