Meclis Canlı

Çocuklar 23 Nisan’ı Sporla Kutluyor


22.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen spor etkinlikleri Mini Hentbol Şenliği ile başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Mini Hentbol Şenliği’ne Fethiye Belediye Spor, Milas Belediye Spor, Bodrum-Yalıkavak Spor, Muğla Büyükşehir Belediye Spor ve Ortaca Ortaokulu’ndan 4 Kız ve 4 Erkek Mini Hentbol Takımları katıldı. Turnuva sonunda erkeklerde Milas Belediye Spor birinci olurken kızlarda da Fethiye Belediye Spor birinci oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara madalya, diğer sporculara da anı madalyası takdim edildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan yaptığı açıklamada,“23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında düzenlediğimiz turnuvayla amacımız alt yapı faaliyeti gösteren kulüplerimize normal sezon dışında da müsabakalar yaptırarak sporcuların gelişimine katkı sağlamaktır. Önemli Gün ve Haftalarda bu tür şenliklerimizi gelenekselleştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.