‘Çiçekli Kolye’ Adlı Tiyatro Oyunu Sahne Aldı

05.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘Çiçekli Kolye’ adlı tiyatro oyununu Muğla’da sanatseverlerle buluşturdu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğlalı sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tabip Odası’nın katkılarıyla Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları tarafından Çiçekli Kolye adlı tiyatro oyunu sahne aldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Hayriye Makas Uygun tarafından yazılan ve 1 perdeden oluşan oyunu Utkan Özüpak yönetti.

12 kişilik oyuncu kadrosuyla sergilenen Çiçekli Kolye adlı tiyatro oyununda beş kız kardeşin birbirlerine dargın olması ve uzun yılların ardından bir araya gelmesi konusu ele alındı.