Meclis Canlı

CHP Köyceğiz ve Ortaca İlçe Başkanları’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


12.01.2016

CHP Köyceğiz ve Ortaca İlçe Başkanları ve yönetim kurulları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. 



Cumhuriyet Halk Partisi Köyceğiz İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu, Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya ve yönetim kurulu üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.



“Partimizin Muğla’daki Başarısında Yaşanılan Demokrasi Ortamının, Karşılıklı Anlayışın, Birlik ve Beraberliğin Büyük Payı Var”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muğla’daki başarısında birlik, beraberlik içerisinde olmalarının ve karşılıklı anlayışın büyük etkisi olduğunu, bu birlikteliğe, anlayışa bütün ülkenin de ihtiyacı olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi yerel ve genel seçimlerde aldığı başarılı sonuçlardan sonra ilçe, il, kadın ve gençlik kolları seçimlerini de demokratik bir ortamda geçirdi. Partimizin Muğla’daki başarısında yaşanılan demokrasi ortamının, karşılıklı anlayışın, birlik ve beraberliğin büyük payı var. Yeni seçilen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyor, partimizin başarısında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Belediye hizmetlerimizden vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılında da hizmetlerimiz artacak devam edecek.” dedi.