Meclis Canlı

CHP Kadın Kolları Başkanları’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


11.05.2016



Cumhuriyet Halk Partisi MYK Üyesi, Kütahya, Uşak, Denizli ve Muğla CHP Kadın Kolları Başkanları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi ve Uşak, Kütahya, Denizli, Muğla İlleri Ege Bölge sorumlusu Arife Hatunoğlu, Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Seyhan Yazıcı, Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Gülseven, Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Sündüz Başsorgun ve Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başarır Sandıkçıoğlu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanları, Muğla’yı ziyaretlerinde Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin neden bu kadar güçlü olduğunu daha iyi anladıklarını, Muğla’da birlik ve beraberlik içerisinde bir dayanışmanın olduğunu, bu pozitif enerji ile memleketlerine döneceklerini söylediler.



Partimizin Başarısında Baş Aktör Kadınlarımızdır

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın yerel ve genel seçimlerdeki başarısında kadın kollarının çok önemli rol oynadığını, Muğla’nın hangi görüşten olursa olsun, kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içerisinde yaşanılan ve bütün Türkiye’ye örnek olan bir kent olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Farklı illerden Muğlamıza gelen Kadın kolları başkanlarımızı Muğlamızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Partimizin yerel ve genel seçimlerde aldığı sonuçlarda büyük emekleri olan kadınlarımız, önümüzdeki süreçlerde de belirleyici aktörler olacaklardır. Kadın Kolları başkanlarımızın Muğla hakkında düşünceleri bizleri hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Muğla’daki sevgi ve hoşgörü ortamının, birlik ve beraberliğin ülkemizin tamamında yaşanmasını diliyor, kadın kollarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.