Çalışmalar Devam Ediyor

09.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri heyelan temizliği ve yol onarım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri sağanak yağışlardan bozulan ve kapanan yolların bakım onarımını sürdürüyor. Ekipler Milas Kalem Mahallesi düzen mevkii ve Seydikemer Bayır Mahallesindeki heyelan sonucu kapanan yolların tekrar ulaşıma açılması için temizlik çalışmalarını bitirirken, Milas Çamlı-Baraj yolu üzerinde yağışlardan dolayı bozulan yolların bakım onarımını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç çalışmalarla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi “Daire Başkanlığımız bünyesine bağlı Yol Yapım Bakım Şube ekiplerimiz disiplin ve düzen içinde vatandaşlarımızın güvenli seyahat edebilmeleri için bozulan ve kapanan yolları açma çalışmalarına devam ediyorlar “dedi.