Çağrı Merkezi personeline “Performans ve Kalite Ölçümü” eğitimi verildi

26.05.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 444 48 01 Çağrı merkezinde görevli personeline “Performans ve Kalite Ölçümü, Analiz ve Geliştirme” konularında eğitim verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 444 4801 numaralı Çağrı Merkezi personeline “Performans ve Kalite Ölçümü, Analiz ve Geliştirme” konularında eğitim verdi.

AKOM toplantı salonunda gerçekleşen yüz yüze eğitimde personelin, vatandaş odaklı davranma, kurumu doğru temsil etme, etkili ve doğru konuşma tekniklerini kavrama, doğru çözümü sunmalarının geliştirilmesi amaçlanırken eğitimi Çağrı Gülsoy verdi.

2 gün süren eğitimde, vatandaşa çözüm odaklı yaklaşım sunma, ses tonunu etkin ve doğru kullanma, çağrı kayıtları üzerinden koçluk ve geribildirim verme, verilen hizmeti ve görüşme kalitesini ölçme, konuşma kalitesi kriterlerini inceleme ve revize etme, vatandaşa verilen hizmet kalitesini bir adım öteye taşıma, doğru empati cümlelerini kullanma, kızgın ve küfür eden vatandaşları ayırt etme başlıkları anlatıldı.