Meclis Canlı

Buzlanan Yollarda Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor


19.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, etkili olan kar yağışından sonra buzlanan yollarda tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Muğla İli genelinde hafta boyunca etkili olan kar yağışından dolayı kapanan yolları ulaşıma açan Fen İşleri ekipleri buzlanma nedeniyle trafiğin aksamaması için tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Menteşe İlçesinde 80 km yolda tuzlama çalışması  yapan ekipler Yılanlı ve Yerkesik mevkilerinde de çalışmalarını yürütüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, kar yağışında sonra meydana gelen buzlanma olayına karşı çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Kılıç; “Vatandaşlarımızın trafikte herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için ekiplerimiz özverili bir çalışma yürütüyor. Menteşe İlçesi, Yılanlı ve Yerkesik Mevkilerinde kar yağışından sonra kapanan yollar tekrar ulaşıma açıldı ve buzlanma olayına karşı tuzlama çalışmalarımız etkin ve hızlı bir şekilde devam ediyor.”dedi.