Meclis Canlı

Büyükşehir’in Yol Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor


12.08.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Menteşe İlçesi Yılanlı Yolu, Köyceğiz ilçesi Ağla yolunda genişletme, Milâs İlçesinde Bozalan, Konak mahallerinde ve Seydikemer İlçesinde Doğanlar, Kayabaşı, Kabaağaç Mahallelerinde banket bakım, onarım çalışmalarına devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Muğla’ya yakışır modern ve güvenli yollar için ekiplerin mesai saati gözetmeden çalıştığını söyledi. Kılıç; “ Ekiplerimiz il genelinde yol bakım, onarım, şarampol temizliği ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Daha güvenli ve modern yollar için tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.