Büyükşehir’in Yaz Spor Kurslarına Büyük İlgi

08.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ücretsiz yaz spor kursları çocukların yoğun katılımıyla başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde düzenlenen ve 15 Haziran 2015 tarihinde başlayan yaz spor kurslarına çocuklar büyük ilgi gösterdi. Yaz Spor kurslarında, uzman eğitmenler tarafından çocuklara basketboldan satranca 11 ayrı branşta kurslar veriliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, çocuklara spor kültürünü aşılamak ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri için çalıştıklarını söyledi. Ali İnan; “Yaz tatilini eğlenerek, spor yaparak ve yeni arkadaşlıklar kurarak geçirmek isteyen tüm çocuklarımızı, yaz spor kurslarını düzenlediğimiz Menteşe Düğerek Sosyal Tesislerine, Fethiye Karaçulha Güreş Salonuna ve Köyceğiz İlçe Spor Salonuna bekliyoruz.” dedi.