Büyükşehir’in Yaz Spor Kursları Devam Ediyor

02.08.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor kursları hız kesmeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak düzenlenen yaz spor kursları Haziran ayında başladığı günden bu yana ara vermeden devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen yaz spor kurslarında 6-12 yaş arası çocuklara hafta içi her gün basketbol, engellilerde spor, satranç, masa Tenisi, taekwondo, hentbol, voleybol, atletizm, tenis, güreş ve halk oyunları kursları veriliyor.

12 Haziran 2017 tarihinde başlayan Yaz Spor Kursları Menteşe, Datça ve Milas ilçelerinde zihinsel engelli ve otizimli sporcularla birlikte yapılan “Engellilerde Spor”, Menteşe’de voleybol, basketbol, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, atletizm ve halk oyunu, Marmaris’te atletizm, Ula’da taekwondo, satranç, masa tenisi, tenis ve halk oyunu, Fethiye’de güreş ve satranç, Köyceğiz’de hentbol ve Dalaman’da ise tenis branşlarında 840 katılımcıyla devam ediyor.