Büyükşehir’in Yaz Spor Kursları Başlıyor

08.06.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Kursları başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak organize edilen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan  yaz spor kursları 20 Haziran 2016 tarihinde başlayacak. 06-12 yaş arası çocuklara hafta içi her gün Basketbol, Engellilerde Spor, Satranç, Masa Tenisi, Taekwondo, Hentbol, Voleybol, Tenis, Güreş ve Modern Dans branş eğitmenleri eşliğinde kurslar verilecek. Bu branşların yanı sıra gerekli görüldüğü taktirde farklı branşlarda da kurslar açılacak. Yaz Spor Kurslarının branşları ve düzenlenecek ilçeler ise şöyle; Basketbol-Menteşe, Engellilerde spor-Milas, Menteşe, Satranç-Ula, Fethiye, Menteşe, Masa Tenisi-Bodrum, Menteşe, Taekwondo-Ula, Menteşe, Hentbol-Köyceğiz, Ortaca, Voleybol-Menteşe, Tenis-Dalaman, Menteşe, Güreş-Fethiye, Modern Dans- Menteşe.

Yaz spor kursları ile çocuklarda spor bilincini ve özgüvenini geliştirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere takım ruhu aşılamak, paylaşım ve sevgi gibi kişisel gelişimlerine de katkı sağlamayı hedefliyor.