Büyükşehir’in Voleybolcusu Milli Takım Kampında

05.07.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Gülsüm Sıla Soydan, Türkiye Minikler Alt Yapı Türkiye Birinciliği finallerinde göstermiş olduğu başarılı performansla Milli Takım Gelişim Kampı’na çağırıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü voleybol sporcusu Gülsüm Sıla Soydan 3-7 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen milli takım gelişim kampına katıldı.

Milli Takım Gelişim Kampı’nda Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 2018 yılında düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası ve 2019 yılında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Küçük Kız Milli Takımlarının oluşturulması ve oyuncu havuzunun genişletilmesi çalışmaları yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Mini-Voleybol takımında yer alan sporcu en son 11-18 Haziran tarihleri arasında katıldığı Türkiye Minikler Alt Yapı Türkiye Birinciliği Finallerinde başarı göstererek Türkiye altıncısı oldu.