Büyükşehir’in Taekwondo Takımları Başarıya Doymuyor

08.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Takımları, Taekwondo Muğla İl Şampiyonasında elde ettiği başarılı sonuçların ardından Muğla ilini Alanya’da düzenlenecek şampiyonalarda temsil etmeye hak kazandı.

Menteşe İlçesi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Taekwondo Muğla İl Şampiyonasında Anadolu Yıldızları müsabakasında 3 birincilik kazanan Büyükşehir Belediyesinin “Yıldız Kadınlar” taekwondo takımı Ege Bölge Şampiyonası’nda, Gençler İl Birinciliği müsabakalarında 2 birincilik ve 1 ikincilik kazanan Genç Kadın ve Genç Erkek taekwondo takımları ise Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda  Muğla’yı temsil etme hakkı kazandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 9-13 Ocak tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek  Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 4 sporcu, 22-24 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ege Bölge Şampiyonası’nda 3 sporcu ve 27-31 Ocak tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek olan Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda da 2 sporcuyla müsabakalarda boy gösterecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Ünsal ve Yönetim Kurulu üyeleri, 9-13 Ocak tarihlerinde Alanya’da gerçekleştirilecek Büyükler Türkiye Şampiyonası’na katılacak taekwondo takımı sporcularını Düğerek Sosyal Tesislerinden uğurladılar.