Büyükşehirin Sporcusu Milli Takımda

05.02.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Satranç sporcuları Türkiye Satranç Federasyonunun organize etmiş olduğu Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katıldı. Sporculardan Mehmet Salih Karataş milli takım kampına girmeye hak kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü satranç sporcuları 21-26 Ocak tarihlerini arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’na katıldı. Şampiyonaya 81 ilden yaklaşık 2 bin 810 sporcu katılırken, 293 sporcu ise müsabakalar sonrasında milli takım kampına girmeye hak kazandı.

9 yaş genel kategoride oynadığı 9 maçta 7 galibiyet alarak milli takım havuzuna giren sporcu Mehmet Salih Karataş, üç etaptan oluşan milli takım kampının ilk etabına Mart ayında katılacak.