Büyükşehir’in Sporcusu Milli Takım Yolunda

12.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Oğuzhan Karslı, Marmaris İlçesinde gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında sergilediği başarılı performans ile Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 1-5 Ekim 2015 tarihleri arasında Marmaris İlçesinde gerçekleştirildi. Turnuvaya Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 5 sporcu ile katıldı. Teknik Kurul tarafından Büyükşehir Belediyesinin sporcusu Oğuzhan Karslı, turnuvada sergilediği başarılı performans ile önümüzdeki haftalarda yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, turnuvaya katılan sporculara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.