Büyükşehir’in Sporcusu Duatlon Türkiye Şampiyonu Oldu

25.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Veteran Sporcusu Fikret Akay, İzmir Duatlonu Türkiye Şampiyonası’nda 60 + Yaş Gurubu Erkek Kategorisi’nde birinci oldu.

20 Mart’ta İnciraltı Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen ve Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen duatlonda sporcular, Minikler A3, Yıldızlar, Gençler (A) , Gençler (B), Elitler ve Yaş Gurupları Erkek ve Kadınlar Kategorilerinde yarıştı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Veteran Sporcusu Fikret Akay Duatlon Türkiye Şampiyonasında kendi kategorisinde  birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Koşu-bisiklet-koşu şeklide gerçekleşen Duatlon Şampiyonası bu yıl "Yaş Grupları Duatlon Türk Milli Takım" seçmeleri özelliğini de taşıdığı için sporcular için önem arz ediyordu. İzmir Duatlonu Türkiye Şampiyonası dereceye giren sporcu ve kulüpler madalya ve kupalarının takdim edildiği  ödül töreniyle sona erdi.