Büyükşehir’in sporcuları ödüllendirildi

18.01.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yapılan 26. Amatör Spor Gecesi ve Ödül Töreni’nde 2017-2018 sezonunda almış oldukları başarılı sonuçlarla ödüllendirildi.

15 Ocak’ta yapılan ödül töreninde Büyükşehir Belediyesi sporcularından Emircan Haney Yıldızlar Gençler Avrupa Şampiyonasında Makaralı Yay Erkek Takımında elde ettiği Avrupa ikinciliği, Sevda Yaka Yıldızlar Gençler Avrupa Şampiyonasında Makaralı Yay Bayan Takımında elde ettiği Avrupa birinciliği, Oğuzhan Karslı Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda 80 Kg Erkek Kategorisinde elde ettiği Türkiye üçüncülüğü, Yusuf Üzer Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası’nda 70+ Yaş Grubu birinciliği, Fikret Akay müsabakalarda elde ettiği Duatlon( Koşu-Bisiklet) ve Triatlon (Yüzme- Bisiklet- Koşu) şampiyonluğu ile ödüle hak kazandı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 2017-2018 sezonu ilimizin “En Başarılı Sporcuları” arasında yer alan Büyükşehir Belediyesi sporcularına başarı belgesi ve plaket takdim edildi.