Büyükşehir’in Sporcuları başarıdan başarıya koşuyor

13.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi spor kulübü masa tenisi ve satranç sporcuları katıldıkları turnuva ve müsabakalarda derece almaya devam ediyor.

8-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Menteşe İlçesi Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen 23 Nisan Satranç Turnuvasına katılan satranç sporcuları üç birincilik, iki ikincilik, bir tane de üçüncülük kazandı. Yine aynı tarihlerde Menteşe Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Masa Tenisi Gençler Takım ve Ferdi İl Birinciliği ile Masa Tenisi Muğla Ligi Erkekler 2. Etap, Kadınlar 1. Etap Yarışmalarına katılan masa tenisi sporcuları ise üç birincilik, iki ikincilik ve iki üçüncülük kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü satranç turnuvasına 16 sporcu ile katılım sağlarken, masa tenisi müsabakalarına Gençler Erkekler- Genç Kadınlar A ve B olarak 2’şer takım ve ferdi olarak 12 sporcu ile katılım sağladı.