Meclis Canlı

Büyükşehir’in Spora ve Sporcuya Desteği Sürüyor


28.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya desteği tüm hızıyla sürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı giderler karşılığında 41 futbol branşındaki amatör spor kulübüne maddi destek sağladı. Muğla’yı Türkiye’de temsil eden hentbol, voleybol, basketbol ve su topu takımlarına da maddi destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi sporculara malzeme ve ulaşım yardımında da bulunuyor.



Büyükşehir’den Gazeller Mahallesine Halı Saha

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi Gazeller Mahallesine halı saha yapımı için çalışmalar başlatıldı. Yapılan ihale sonucu yüklenici firma ile yapılan anlaşma ile 45 gün içerisinde halı sahanın tamamlanması planlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizi temsil eden spor kulüpleri ve sporcularımıza destek oluyoruz. 2016 yılı içerisinde de maddi ve manevi anlamda desteklerimizi sürdürmeyi planlıyoruz. Ayrıca il genelinde yaptığımız spor sahaları ile de tüm vatandaşlarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz.”