Büyükşehir’in Spora Desteği Sürüyor

25.07.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destek tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Bodrum ilçesinde Voleybol Turnuvası düzenlendi. 22- 24 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bodrum İhtisas Spor Kulübü Voleybol Turnuvası’na Bodrum’da yaz kampı yapan voleybol takımları katıldı. Turnuva’da Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Yeşil Marmaris Spor Kulübü, Bodrum İhtisas Spor Kulübü, İzmir Özateş Spor Kulübü ve Aydın Söke Ege Koleji Spor Kulübü’nün Bayanlar voleybol takımları yaş grubu, yıldız ve gençler kategorilerinde hazırlık maçı yaptı. Centilmence ve kıyasıya mücadelelere sahne olan Bodrum İhtisas Spor Kulübü Voleybol Turnuvasına katılan takımlara anı kupası ve katılım belgesi verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür amatör turnuvalara destek vererek sporcularımızın hazırlık dönemlerinde gelişimlerine katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.