Büyükşehir’in Spor Yatırımları Devam Ediyor

13.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde spor yatırımları yapmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Menteşe İlçesi Yenice Mahallesi’ne 30x50 ebadında bir halı saha ve içinde 2 soyunma odası 1 kafeterya ile seyirci tuvaletleri bulunan müştemilatın yer aldığı spor tesisi yapımı başlıyor. İhale sürece tamamlan halı sahanın yapımı ile birlikte Yenice Mahallesi çevresinde bulunan Kuyucak, Derinkuyu, Yerkesik, Doğanköy, Gülağzı ve Kızılağaç Mahallelerindeki çocuklar ve gençler de spor yapma imkanı bulacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yenice Halı Sahamızla birlikte Büyükşehir Belediyemizin spor tesisi yatırımları planlandığı gibi devam ediyor. İl genelinde çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarına imkan sağlayacak yeni tesisler yapmaya devam edeceğiz.”