Büyükşehir’in Spor Kursları Devam Ediyor

19.12.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin yoğun ilgi gören kış dönemi kursları 10 branşta devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak organize edilen kış spor kursları farklı ilçe ve branşlarda devam ediyor. Kurslar Menteşe’de engellilerde spor, voleybol, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, atletizm, halk oyunu, Milas’ta engellilerde spor, Marmaris’te atletizm, Ula’da taekwondo ve halk oyunu, Fethiye’de güreş, Köyceğiz’de hentbol ve Dalaman’da ise tenis branşlarında yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yaz ve kış olmak üzere yıl boyunca devam ettirdiği kurslarla spor branşlarında altyapı çalışmaları yapılarak yeni sporcuların yetiştirilmesi amaçlanıyor. Büyükşehir Belediyesi kurslarında yaklaşık 1000 öğrenciye eğitim veriliyor.