Meclis Canlı

Büyükşehir’in Spor Hamleleri Sürüyor


28.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için çalışmalar yapmaya ve projeler üretmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesine Dalaman Belediyesi tarafından tahsis edilen Ege Mahallesindeki alana iki adet tenis kortu yapımına başlanıyor. 28 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilen ihale sonucu yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Dalaman İlçesi Ege Mahallesine yapılacak tenis kortlarının hizmete girmesi ile Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılacak temel eğitim çalışmalarıyla daha çok vatandaşın tenis sporuna ilgi duyması hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tenis kortlarımızın yapımında bize her türlü desteği veren Dalaman Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Şaşmaz’ a ve onun nezdinde emeği geçen  tüm personele teşekkür ediyor, Kortlarımızın Dalaman’dan yetişecek başarılı tenisçilere vesile olmasını diliyorum.”