Meclis Canlı

Büyükşehir’in Sevgililer Günü Yarışması Sonuçlandı


23.02.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat’ta düzenlediği Sevgililer Günü yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Başkanlık Binası’nda yapılan törenle verdi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı, Muğla ili genelinde işlek alanlara yerleştirdiği “MuğlAşk” fotoğraf stantlarında fotoğraf çekilen ve bu fotoğrafları sosyalmedya@mugla.bel.tr adresine yükleyerek yarışmaya katılan 6 çifti çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Muğla ili genelinde 100 bin 831 vatandaşın oy kullandığı yarışmada birinciliği Fethiye ilçesinden 1318 oyla Gizem-Nurettin Fidan çifti kazandı. İkinciliği Dalaman ilçesinden 829 oyla Hüseyin-Canan Altan, üçüncülüğü de Menteşe ilçesinden 505 oy ile Gözde Akagündüz ve Yasin Demirci çifti kazandı. Ayrıca yarışmada dereceye giren Bodrum, Marmaris, Yatağan ilçesinden üç çiftede mansiyon ödülü verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü yarışmasında birinciye Uludağ Tatili, ikinciye Xbox Oyun konsolu, üçüncü çifte de iki adet bisiklet hediye etti. Mansiyon ödülü olarak da yarışmada dereceye giren üç çifte içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu sevgi sepeti hediye edildi. Ödül törenine katılan Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar’da ikinci olan çifte sevginin ve aşkın Datça ilçesinde daha anlamlı olduğunu söyledi ve Datça ilçesinde iki günlük tatil hediye etti. Büyükşehir Meclis Üyesi ve Göcek eski Belediye Başkanı Recep Şatır, yarışmada üçüncü olan çifte Göcek’te üç günlük tatil hediye etti.



“Sevgililer Günü Yarışmasıyla Sevgiyi Ödüllendirmek İstedik”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ülkemizin içinde bulunduğu durumda sevgiye, hoşgörüye her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu, Muğla ili genelinde sevgililer gününde düzenledikleri etkinlikle sevgiyi ödüllendirmek istediklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Sevgiye, hoşgörüye toplum olarak her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 14 Şubatta Sevgililer Günü’nde Muğla ilimiz genelinde sevgiyi ödüllendirmek için böyle bir yarışma düzenledik. Yarışmaya katılan bütün çiftlerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum." dedi.