Meclis Canlı

Büyükşehir’in Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri Sona Erdi


01.08.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Dalaman Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri’ sona erdi.



29- 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Dalaman Sarsala Koyu’nda gerçekleştirilen etkinliklere Ortaca, Dalaman ve Menteşe ilçelerinden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliklerde plaj voleybolu, halat çekme yarışı ve sandalye kapmaca gibi oyunlarla katılımcılar gönüllerince eğlendiler. 2 dakikada Plaj Temizliği ve profesyonel dalgıçlar eşliğinde yapılan Deniz Dibi Temizliği etkinliğiyle çevre koruma bilincine dikkat çekilmeye çalışılırken resim ve anket etkinlikleriyle de çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdiler.



Düzenlenen yarışmalar sonucunda Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz tarafından sporculara hatıra madalyaları takdim edildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Dalaman Belediyesi tarafından katılımcılara promosyon hediyeler dağıtılırken 31 Temmuz 2016 Pazar günü yapılan kapanış töreninde de tüm katılımcılara ve sporculara katılım belgeleri verildi.