Meclis Canlı

Büyükşehir’in Ortaca-Fethiye Seferleri Başladı


14.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda Ortaca-Fethiye ilçeleri arasından karşılıklı toplu taşıma hizmeti başlattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, vatandaşların toplu taşıma hizmetinden yararlanması, artan yolcu sayısı ve gelen talepler doğrultusunda toplu taşıma hizmeti kapsamında yeni hatlar açmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi modern, çevreci ve engelli rampalı araçlarla, Fethiye – Kargı – Çiftlik – Yanıklar – İnlice – Göcek – Dalaman- Ortaca güzergâhında sabah 07.00’den akşam 18.00’a kadar vatandaşlara toplu taşıma hizmeti sunacak.



“Güvenilir, Konforlu ve Kaliteli Ulaşım Hizmeti İçin Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile Muğla İlindeki ulaşım hizmetlerini insan odaklı ve çevreye duyarlı olarak yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını ve Muğla İlinin mekânsal, sosyal ve ekonomik özelliklerine göre ulaşım ihtiyaç ve talepleri ile sürdürülebilir gelişmeyi dikkate alarak; şehir ve yakın çevresinin ulaşım sistemini, ulaşım ağını, standart ve kapasiteleri ile değerlendirip, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşlar ile öğrencilerin taleplerini de göz önünde bulundurularak ulaşımın, konforlu, kaliteli, örnek ve güvenilir olmasının sağlanması amacıyla yeni hatlar açıldığını söyledi. Kolukısa; “Kamusal hizmet alanının genişletilmesi amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Tüm kamunun yararlanacağı, konforlu, güvenli, erişilebilir, kamera kayıt, kent kart ve araç takip sistemli araçlarımızla toplu taşıma hizmetimiz il geneline yayılmaya devam edecek.” dedi.