Büyükşehir’in Okçuları Başarıları 12’den vuruyor

24.04.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı Türkiye Gençlik Kupası Gençler ve TSP 2. Ayak yarışmasına Makaralı Yay Erkek kategorisinde 2 sporcu ile ve Makaralı Yay Bayan kategorisinde 7 sporcu ile katıldı.

Antalya 100.Yıl Okçuluk Tesisleri’nde düzenlenen müsabakalar sonunda Makaralı Yay Bayan takımı yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu elde ederek altın madalya, gençler kategorisinde Türkiye ikinciliği elde ederek gümüş madalya kazandı.

Milli takım seçme yarışması birinci ayak olarak değerlendirilen yarışmada ayrıca Emircan Haney Milli Takım baraj puanını geçen tek sporcu olarak Dünya Şampiyonasına gitmeyi garantiledi. Emircan Haney yarışmayı gençler kategorisinde birinci yıldız genç kategorisinde ikinci tamamlayarak statü gereği gümüş madalya elde etmiş oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı sporcuları Milli Takım seçmeleri için Temmuz ayında Ordu’da  yapılacak olan 2. Ayak yarışmasında mücadele edecekler.