Büyükşehir’in okçuları Antalya’dan derece ile döndü

17.09.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Makaralı Yay Bayan Takımı (Sevda Yaka, Hazal Burun, Songül Lök) sergiledikleri başarılı performanslarla Antalya’da gerçekleştirilen 2019 Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nda ikincilik ve Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda ise üçüncülük alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde yapılan ve 96 Spor Kulübünden 895 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada sporcular ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Muğla’ya kupa ve madalyalarla döndü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Emircan Haney 2019 Büyükler Türkiye sıralamasını dördüncü sırada bitirerek Ekim ayında yapılacak olan Büyükler Türkiye finallerine gitmeye ve 2020 A Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazandı.