Büyükşehir’in Minik Voleybolcuları Şampiyon oldu

14.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Mini-Voleybol takımı Muğla Minikler Ligi'nde şampiyon oldu.

Çeyrek Finalde Bodrum İhtisasspor'u, yarı finalde de Yeşil Marmarisspor'u 2-0 yenen Mini-Voleybol Takımı finalde de Fethiye Belediyespor'u 2-1 yenerek kupa almaya hak kazandı. 30 takımın katılımıyla Menteşe Spor Salonu'nda başlayan Mini-Voleybol Ligi Muğla İl Birinciliği Müsabakaları’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Mini-Voleybol  takımı birinci,  Fethiye Belediyespor ikinci, Yeşil Marmarisspor üçüncü olurken Muğlaspor dördüncülük elde etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Mini-Voleybol takımı, 25-28 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları'nda Muğla’yı temsil edecek.