Meclis Canlı

Büyükşehirin Minik Misafirleri


13.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü Balarısı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ziyaret etti.

Menteşe ilçesi Balarısı Kreş ve Gündüz Bakımevinde anaokulu eğitimi alan 4-5 yaş arasındaki minik öğrenciler, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilere ev sahipliği yapan Başkan Gürün, minik öğrencilerle sohbet etti.

Çocuklara ileride hangi meslekleri tercih edeceklerini soran Başkan Gürün, milletvekili, doktor, polis, belediye başkanı cevapları aldı. Minik bir öğrencinin “ressamcı olacağım” demesi Başkan Gürün’ü gülümsetti. Çocukların sorularını da cevaplayan Başkan Gürün, ilk başkan olduğunuzda neler yaptınız sorusuna ise yollar, parklar, üst ve alt yapı ile Muğla’yı güzelleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Başkan Gürün, minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklarımız ülkemizin aydınlık yarınlarıdır. Yaşadıkları şehri ve yerel yöneticilerini daha yakından tanımaları ve ufuklarının açılmaları için böyle ziyaretler önemli. İlimizde faaliyetlerini sürdüren eğitim kurumlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.