Büyükşehir’in Masa Tenisi başarısı

19.02.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımı Manisa’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi grup müsabakalarında kızlar takımı olarak birinci, erkekler takımı olarak ikinci oldu.

16-17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalarda mücadele eden Büyükşehir Belediyesi sporcuları aldıkları başarılı sonuçlarla Muğla ilini en iyi şekilde temsil etti.

Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımı Muğla’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi İl Müsabakasında kızlarda birincilik, ikincilik ve üçüncülüğü, erkeklerde ise üçüncülüğü alarak grup müsabakalarında yarışmaya hak kazanmıştı.

Daha önce katıldıkları il içi ve il dışı müsabakalarda Muğla’yı başarıyla temsil eden Büyükşehir Belediyesi sporcularından Selin Sarıkaya, Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi grup müsabakalarında ferdi kızlarda birinci, Hatice Söğüt dördüncü, ferdi erkeklerde ise Ufuk Çiftçi üçüncü oldu.