Büyükşehir’in kar mesaisi devam ediyor

06.02.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Menteşe ve Kavaklıdere ilçelerinde geceden başlayarak kar yağışından etkilenen bölgelerde ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle kırsal mahalle yollarının açık tutulması için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yollarda oluşabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı tuzlama ve solüsyon çalışmaları da devam ediyor.

Kar yağışının etkili olduğu Kavaklıdere ilçesi Nebiler yolu üzeri ve Menteşe ilçesi Yılanlı, Günlüce, Kuzluk, Dokuzçam grup yollarında kepçe, kar sıyırıcı ve tuzlayıcı kamyonlarla ulaşımın akmaması için çalışmalar sürüyor. Bölgelerde Büyükşehir Belediyesine bağlı Kazıcı-yükleyici, Kar Küreme Kamyonu, Grayder, Pikap ve personeller ile ulaşımın aksamadan devam edilmesi sağlanıyor. Ayrıca tüm çalışmalar da Büyükşehir Belediyesi Adet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) saniye saniye takip ediliyor.