Büyükşehir’in kar mesaisi devam ediyor

07.01.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde kar yağışından etkilenen bölgelerde ulaşımın aksamaması için gece gündüz görev yapıyor. Özellikle kırsal mahalle yollarının açık tutulması için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yollarda oluşabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı tuzlama ve solüsyon çalışmaları da devam ediyor.

Kar yağışının etkili olduğu Menteşe ilçesi Yılanlı ve Göktepe Mevkii, Kavaklıdere ilçesi Nebiköy, Ortaköy grup yollarında, Seydikemer Seki, Kayabaş, Doğanlar, Bekçiler grup yollarında ve Ceylan Temel Seki grup yolunda kar yağışından etkilenen yollarda kepçe, kar sıyırıcı ve tuzlayıcı kamyonlarla ulaşımın aksaması için çalışmalar sürüyor.

İl genelinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan 2 Bin 332 km yol ağında 7/24 devam eden çalışmalarla kapalı yol bulunmuyor.