Büyükşehir’in Kadın Voleybol Takımı 3. Lig’e Yükseldi

07.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı Isparta’da düzenlenen final müsabakalarında aldığı başarılı sonuçlarla 3. Lige yükselmeye hak kazandı.

4-6 Mart 2016 tarihleri arasında Isparta’da yapılan final müsabakalarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı,Denizli Deniz Yüzme Voleybol Takımı ve Aydın Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Spor Kulübünü 3-0’lık skorlarla yenerek Grup birincisi olarak 3. Lige yükselme başarısı gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Ünsal konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “3. Lige yükselme başarısı gösteren Kadın Voleybol Takımı’mızı kutluyorum. Ayrıca Kadın Voleybol Takımımızın bu başarısını 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olması nedeniyle tüm kadınlarımıza armağan ediyorum. 2015-2016 Voleybol sezonunda Muğlamızı 3.ligte temsil edecek olmamızdan dolayı oldukça mutluyuz.”