Büyükşehir’in Kadın Voleybol Takımı 3. Lige Bir Adım Daha Yaklaştı

24.02.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Bölgesel Lig Turnuvalarında aldığı başarılı sonuçlarla 3. Lige bir adım daha yaklaştı.

12-15 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan Bölgesel Lig Turnuvalarında Büyükşehir’in Kadın Voleybol Takımı sırasıyla, Muğla Spor, Yeşil Marmaris Spor, Bodrum Voleybol Spor ve Bodrum İhtisas Spor Takımlarını yenerek 3. Lige yükselme final müsabakalarına katılma hakkı kazandı. 4-6 Mart 2016 tarihleri arasından Isparta’da yapılacak 3.lige yükselme müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek Büyükşehir’in Kadın Voleybol takımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kadın Voleybol Takımımızın 2016-2017 sezonunda Muğlamızı 3.ligte temsil etmesi en büyük hedefimiz.  Müsabakalara katılacak tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. “