Büyükşehir’in İlk Kreşi Fethiye’de Açılıyor

09.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi ilk kreş ve gündüz bakımevini Fethiye’de açıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Bağyaka A.Ş. 70 çocuk kapasiteli Gündüz Bakım Evini Babataşı Mah. Eğitimci Kazım Cad. No:9A Fethiye adresinde hizmete açmaya hazırlanıyor. 19 Eylül’de hizmete açılacak olan Gündüz Bakım Evine 37-66 ay aralığındaki çocuklar kabul edilecek. Bakımevinden öncelikle Muğla Büyükşehir Belediyesi personelinin yanı sıra kamu kuruluşlarında çalışanların ve diğer çalışan vatandaşların çocukları da yararlanabilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu hakkında  “Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü imkanın sağlandığı ve profesyonel meslek elemanlarınca detaylı programların hazırlandığı Bağyaka Fethiye Gündüz Bakımevi 19 Eylül’de hizmete girecek. Hazırlıkları tamamlanan ve açılışı bekleyen kreş Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilk bakımevi olma özelliğini de taşıyor.” Dedi.