Büyükşehir’in Gençlik Haftası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

27.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Haftası Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen turnuva Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesislerinde yapıldı. 19 Mayıs Gençlik Haftası Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası’na, Dalaman, Ortaca ve Milas İlçelerinden Bayan Voleybol takımları katıldı. Turnuvayı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı birincilikle tamamlarken, Dalaman Belediye Spor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ikinci, Ortaca Belediye Spor Genç Bayanlar Voleybol Takımı üçüncü, Milas Dörtyol Spor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise dördüncü oldu. Turnuva sonunda derceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Genç Bayanlar Voleybol Turnuvası’nı geçen sene de düzenledik. Turnuvamıza her yıl farklı ilçelerimizden takımları davet ederek turnuvamızı gelenekselleştirmeyi planlıyoruz. ”