Büyükşehir’in Fitness Salonuna Yoğun İlgi

30.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için kısa süre önce hizmete sunduğu Fitness salonu vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda hizmet veren Fitness salonuna kısa sürede 138 vatandaş üye oldu. Fitness Antrenörü Gökhan Altaş eşliğinde hafta içi 14:30-22:30 saatleri ve Cumartesi 10:00-15:00 saatleri arasında yeni nesil alet sistemine sahip olan Fitness salonunda üyelere, kilo verme ( kardiyo), kilo alma, esneklik kazanma ve vücut şekillendirme (hipertrofi) gibi antrenman programları uygulanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;” İş stresinden kurtulmak, sağlıklı kalmak ve ideal vücut tipine ulaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı salonumuza davet ediyoruz.”