Büyükşehir’in Dansçıları Bursa’dan Dereceyle Döndü

23.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Dansçıları 18 Mart 2017 tarihinde Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından yapılan Salsa Kulüplerarası Dans Ligi 3.Etap Yarışması’ndan iki birincilik elde etti.

Bursa Barış Spor ve Gençlik Merkezi’nde yapılan 3. Etap müsabakalarında Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcularından Serra Ercilli ve Onur Turan Yetişkinler A Kategorisinde, Ayça İn ve Kartal İn Yıldızlar 2 C Kategorisinde birinci oldu. Atakan Şenbay ve Esin Gürkan Yetişkinler A Kategorisinde 5. , Ertekin Yılmaz ve Melisa İlhan ise Yetişkinler Kategorisinde yarı finale kadar yarıştılar.

Dereceye giren dansçılar Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü temsilen 1 Nisan 2017 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Sportif Salsa Türkiye Şampiyonası’na katılacaklar.